Lid worden

Survivaldiplomadag in Boerakker: Een Dag van Uithoudingsvermogen en Plezier

Boerakker – Afgelopen zaterdag, 6 juli, stond Boerakker in het teken van de jaarlijkse diplomadag van de lokale survivalvereniging. De dag bood een podium aan deelnemers van jong tot oud om hun vaardigheden in de survivalsport te tonen. Verschillende disciplines kwamen aan bod, waaronder klimtechniek, kracht, uithoudingsvermogen en knooptechniek.

De deelnemers konden vooraf aangeven op welk niveau ze wilden deelnemen, variƫrend van brons en zilver tot goud en de ultieme uitdaging: het platinum diploma. Om een diploma te behalen, moesten de deelnemers meer dan tien verschillende testen succesvol afronden op het gekozen niveau. Vooral het platinum diploma bleek een zware beproeving, die slechts door een enkeling werd aangedurfd.

De ochtend was gereserveerd voor de jonge jeugd, terwijl de oudere jeugd en volwassenen in de middag hun kunnen toonden. De sporters gaven het beste van zichzelf, gesteund door enthousiaste aanmoedigingen en een gezellige sfeer. Ondanks de stevige wind bleef het weer grotendeels gunstig, met uitzondering van enkele fikse buien tijdens de afsluitende barbecue in de namiddag.

De diplomadag in Boerakker was niet alleen een dag van sportieve prestaties, maar ook van plezier. Dankzij de inzet van alle deelnemers, vrijwilligers en supporters werd deze dag een groot succes. 

Survival iets voor jou?

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of het bij jou past!

Inschrijven proefles