Lid worden

Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt afgesloten voor een periode van een half jaar en zal hierna stilzwijgend met een half jaar worden verlengd. Het opzeggen van het halfjaarlijkse lidmaatschap dient schriftelijk of per email te geschieden bij het secretariaat vóór 1 juni of vóór 1 december. Bij het niet op tijd beëindigen van het lidmaatschap zal deze gecontinueerd worden voor een half jaar.

Verzekering

De vereniging is aangesloten bij de Survivalrun Bond Nederland. Hierdoor kun je je inschrijven als lid bij de Bond. Inschrijving bij de Bond als lid stellen wij dan ook als vereniging verplicht! Als lid van de Survivalrun bond Nederland ben je dan verzekerd voor ongevallen die plaatsvinden tijdens survival trainingen bij onze vereniging. Ook ben je verzekerd voor ongevallen tijdens wedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de Bond.

Meer informatie hierover kun je vinden onder het kopje “lidmaatschap” op www.survivalbond.nl. Indien je je niet inschrijft als lid bij de Bond, is het trainen bij Survival4ALL op eigen risico. Survival4ALL en zijn bestuur kunnen echter nooit aansprakelijk gehouden worden voor enig ongeval of letsel dat je mocht overkomen als lid van deze vereniging.

Survival iets voor jou?

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of het bij jou past!

Inschrijven proefles