Lid worden

Over ons

Bij de survivalrun draait het om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen onder verschillende weersomstandigheden. En waar kun je dan prima terecht? Juist bij Survival4ALL in Boerakker! Survivalrun, een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Een prachtige sport om je conditie op peil te houden. Survivalrun kun je als recreant en als wedstrijdloper beoefenen. Korte lijntjes, gezellig, betrokken en heel veel enthousiasme. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op en kom 2x gratis proef trainen. Survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!

Bestuur

Gerard de Jonge  – Voorzitter
Wat is het leuk om voorzitter te mogen zijn van deze prachtige vereniging. Een vereniging waar iedereen met veel plezier, onder begeleiding van enthousiaste trainers, op zijn eigen niveau kan sporten. Een vereniging waarin wij met elkaar genieten, presteren en lol beleven aan de survivalsport.

In 2005 ben ik lid geworden van de survivalvereniging en een paar maanden later heb ik met pijn en moeite mijn eerste bandje over de finish in Boerakker gebracht. Het was slechtweer, koud en pittige hindernissen maar wat kijk ik er met veel plezier op terug. Daarna heb ik met succes en veel plezier in wedstrijdverband survivalruns gelopen. Inmiddels ligt de lat iets lager, staat genieten voorop en loop ik vooral survivalruns in het Noorden van Nederland.

Sinds het najaar van 2018 ben ik voorzitter van de vereniging. Ik vind het leuk om samen met de enthousiaste bestuursleden iets te kunnen betekenen voor de leden. Ik zet mij graag in voor het verder helpen en ontwikkelen van de vereniging zodat iedereen ook de komende jaren met veel plezier kan blijven survivallen.

Job Plas– Penningmeester
Sinds 2016 ben ik lid van de vereniging. Jaren daarvoor heb ik met veel bewondering gekeken naar de Survivalaars die door de maisvelden renden, op dat moment gedacht dat ik zoiets nooit zou kunnen. Inmiddels toch al een paar leuke runs in het Noorden van het land gelopen, niet alle succesvol, maar voor mij is het trainen misschien ook wel belangrijker als de wedstrijden. Ik vindt Survival zo’n mooie sport omdat er veel techniek inzit, maar ook conditie en daarnaast is het een sociale sport.

Vanaf 01 januari 2019 doe ik de financiën van de vereniging, ik stuur alle rekeningen uit en plan de incasso’s in. Mochten jullie hier vragen over hebben, dan kan je mij natuurlijk altijd even vragen tijdens het trainen of middels een mailtje.

Frank Jongsma – Secretaris / Ledenadministrator
Vanaf het eerste jaar doe ik al mee aan de run in Boerakker. De eerste jaren vaak met viertallen en alweer jaren als koppel. Tot op heden één run, (van de 25), in Boerakker moeten missen vanwege een blessure. Binnenkort ga ik een stapje terug doen door mijn KSR licentie in te leveren om recreatief verder te gaan. Naast mijn baan ben ik nog actief op andere terreinen en voor mijn vrouw en de (klein)kinderen wil ik ook graag tijd vrijmaken. Survivalrun is voor mij een prachtige sport om de conditie op peil te houden; naast het buiten zijn en de contacten met de leden, waar geen rangen of standen zijn, maar waar we met elkaar dezelfde liefde en passie voor deze prachtige sport delen voel ik mij helemaal op mijn plek.

Sinds eind 2018 ben ik in het bestuur verkozen tot secretaris en houd ik de ledenadministratie bij. Ik train meestal 1 á 2 keer in de week, voornamelijk op de woensdag- en de vrijdagavond. Ik beantwoord graag je vragen.

Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Pietsje Hulshoff, 47 jaar en woonachtig in Marum. In het dagelijks leven ben ik bestuurssecretaris bij de Timpaan Groep in Gorredijk, een organisatie die actief is in onderwijsadvisering, dyslexiebegeleiding en welzijnswerk. Ik train al jaren met veel plezier bij Survival 4ALL. Sinds begin 2019 ben ik de vertrouwenspersoon van onze vereniging. Via mijn werk ben ik bekend met de rol en taken van een vertrouwenspersoon. 

Waarom een vertrouwenspersoon?
Het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze vereniging, los van sportieve capaciteiten of achtergrond. Survival 4ALL is een leuke vereniging, voor jong en oud, met een goede sfeer. Respectvol met elkaar omgaan is de norm. De trainers en het bestuur hebben hier aandacht voor. Als je toch problemen ervaart op het gebied van ongewenst gedrag, zoals bijv. roddel, pesterij, bedreiging, seksuele intimidatie of discriminatie en het lukt niet om het onderling of met de trainer op te lossen, dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon. Ook als je met een onafhankelijk iemand wilt overleggen kun je contact opnemen.

Wat doet de vertrouwenspersoon?

  • Luisteren naar klachten en problemen;
  • Nagaan of bemiddeling of informele afhandeling van de klacht wenselijk en mogelijk is;
  • In samenspraak met de hulpvrager de te ondernemen stappen bepalen;
  • Doorverwijzing naar de hulpverlening;
  • Ondersteunen van de klager bij het indienen van een klacht of bij het doen van aangifte bij justitie;
  • Nazorg verlenen.

De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en rapporteert 1x per jaar (anoniem) aan het bestuur over de werkzaamheden. Daarnaast kan zij gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan het bestuur. 

Tot slot
Ik hoop dat ik het niet al te druk krijg, dat zou geen goed teken zijn voor de sociale veiligheid binnen de vereniging. Mocht je met iets zitten, schroom dan niet om mij te bellen op 06 127 222 61. Voor wie mij niet kent, dit ben ik in actie tijdens de Boerakker MSR run 2018.

Survival iets voor jou?

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of het bij jou past!

Inschrijven proefles