Lid worden

Over ons

Bij de survivalrun draait het om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen onder verschillende weersomstandigheden. En waar kun je dan prima terecht? Juist bij Survival4ALL in Boerakker! Survivalrun, een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Een prachtige sport om je conditie op peil te houden. Survivalrun kun je als recreant en als wedstrijdloper beoefenen. Korte lijntjes, gezellig, betrokken en heel veel enthousiasme. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op en kom 2x gratis proef trainen. Survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!

Bestuur

Kees Westerlaan – Voorzitter

In 2003 maakte ik kennis met de survivalsport nadat ik met een collega aan een koppelrun in Boerakker mee had gedaan en 1 week later werd ik lid. De sport kreeg mij te pakken. In het begin de nodige spierpijn echter ook de bevrediging dat steeds meer oefeningen gemakkelijker werden en hindernissen genomen konden worden. Al snel daarna de nodige wedstrijden, alleen of in teamverband. En met elkaar de jaarlijkse thuiswedstrijd, die inmiddels al 25 keer georganiseerd is, helpen opbouwen en organiseren. Na jarenlang aan het Wilgepad en het Campingbos te hebben getraind zijn we nu in het bezit van een volledige nieuwe baan op het sportveld bij De Oomkegast, ook die is door de leden opgebouwd.

Met elkaar, dat kenmerkt de Survival4All vereniging in Boerakker. Een vereniging waar we met elkaar trainen, ieder op zijn/haar eigen niveau in diverse leeftijds- en trainingsgroepen,  met opgeleide trainers en assistent-trainers. Na jarenlang lid te zijn geweest ben ik 3 jaar geleden algemeen lid geworden van de Survival4All vereniging te Boerakker en nu heb ik de voorzittersrol overgenomen. De komende jaren willen we de vereniging verder ontwikkelen waarbij ieder zich thuis voelt, plezier heeft en op een verantwoorde manier deze mooie sport kan beoefenen. Ik hoop jou ook bij ons te mogen begroeten!

Linda Homan – Penningmeester

Hallo, mijn naam is Linda Homan. De meeste kennen me wel van de zaterdag ochtendgroep. Nadat onze oudste dochters in 2018 begonnen met survival volgde al snel onze jongste dochter en toen begon het bij mij weer te kriebelen. Want van 1998 tot eind 2002 zat ik ook bij Boele op survival. Dus na 17 jaar niet gesport te hebben ben ik sinds 2019 weer begonnen en ik vindt het heerlijk! Lekker buiten in de natuur en op diverse locatie’s wat er voor zorgt dat het leuk en afwisselend is. Een fijne vereniging waar we met plezier naar toe gaan. Een tijdje terug ben ik al benaderd om het penningmeesterschap van Nynke over te nemen. Ik heb hier positief op gereageerd en de ledenvergadering, in maart ‘23, stemde hiermee in.

Frank Jongsma – Secretaris / Ledenadministrator
Vanaf het eerste jaar doe ik al mee aan de run in Boerakker. De eerste jaren vaak met viertallen en alweer jaren als koppel. Tot op heden één run, (van de 25), in Boerakker moeten missen vanwege een blessure. Binnenkort ga ik een stapje terug doen door mijn KSR licentie in te leveren om recreatief verder te gaan. Naast mijn baan ben ik nog actief op andere terreinen en voor mijn vrouw en de (klein)kinderen wil ik ook graag tijd vrijmaken. Survivalrun is voor mij een prachtige sport om de conditie op peil te houden; naast het buiten zijn en de contacten met de leden, waar geen rangen of standen zijn, maar waar we met elkaar dezelfde liefde en passie voor deze prachtige sport delen voel ik mij helemaal op mijn plek.

Sinds eind 2018 ben ik in het bestuur verkozen tot secretaris en houd ik de ledenadministratie bij. Ik train meestal 1 á 2 keer in de week, voornamelijk op de woensdag- en de vrijdagavond. Ik beantwoord graag je vragen.

Vertrouwenspersoon

Nadat mijn voorgangster trainster is geworden binnen de vereniging is vanuit het bestuur gevraagd of ik de functie van vertrouwenspersoon op me wil nemen en hierop heb ik positief gereageerd.

Ik ben Marleen Gorter en woon in Niekerk. Zelf train ik nu een aantal jaar bij Survival 4ALL. De combinatie van kracht en duursport spreekt me aan. Ook mijn kinderen zijn actief binnen de survivalclub. Van jong tot oud en met elk niveau voel je je welkom binnen de club.  Als ambulance verpleegkundige in de stad Groningen heb ik een mooie afwisselende baan. Tijdens mijn werk kom ik in uiteenlopende situaties terecht. Zowel fysiek als emotioneel probeer ik de mensen met een hulpvraag te helpen. Hierbij bouw je in korte tijd ook een vertrouwensrelatie op waarbij je een geheimhoudingsplicht hebt. Deze ervaring maakt dat ik ook graag voor iemand klaar sta die binnen onze vereniging een luisterend oor zoekt. Hieronder staat beschreven wat je van een vertrouwenspersoon mag en kan verwachten.

Waarom een vertrouwenspersoon?
Het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze vereniging, los van sportieve capaciteiten of achtergrond. Survival 4ALL is een leuke vereniging, voor jong en oud, met een goede sfeer. Respectvol met elkaar omgaan is de norm. De trainers en het bestuur hebben hier aandacht voor. Als je toch problemen ervaart op het gebied van ongewenst gedrag, zoals bijv. roddel, pesterij, bedreiging, seksuele intimidatie of discriminatie en het lukt niet om het onderling of met de trainer op te lossen, dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon. Ook als je met een onafhankelijk iemand wilt overleggen kun je contact opnemen.

Wat doet de vertrouwenspersoon?

  • Luisteren naar klachten en problemen;
  • Nagaan of bemiddeling of informele afhandeling van de klacht wenselijk en mogelijk is;
  • In samenspraak met de hulpvrager de te ondernemen stappen bepalen;
  • Doorverwijzing naar de hulpverlening;
  • Ondersteunen van de klager bij het indienen van een klacht of bij het doen van aangifte bij justitie;
  • Nazorg verlenen.

De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en rapporteert 1x per jaar (anoniem) aan het bestuur over de werkzaamheden. Daarnaast kan zij gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan het bestuur. 

Tot slot
Mocht je contact met me willen leggen kan dit via mijn telefoonnummer 06 45770549. Misschien praat het makkelijker tijdens het sporten of een wandeling. Dus spreek mij gerust aan.

Survival iets voor jou?

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of het bij jou past!

Inschrijven proefles